• Как е създаден BiostimN?

  BiostimN е блестящо откритие в областта на биофизиката.Резултат е от 10 години работа в тази насока. Началният прототип е представен на пазара за пръв път през 1991г. Резултатите от проучванията на BiostimN доказаха клинично неговите значими качества. Последва одобрението на клиенти, които го ползваха в различни точки на света. Днес с гордост ви представяме BiostimN, създаден по фирмена know-how технология.

 • Как действа BiostimN?

  BiostimN помага при есенциална хипертония, захарен диабет (инсулинонезависим тип), функционални смущения, като: главоболие, сърцебиене, сърдечна невроза, обща отпадналост, тревожност и смущения с неизяснена причина.
  BiostimN предотвратява потискането на слабите биополета от по-силните.
  BiostimN премахва умората.
  BiostimN помага за преодоляване на страхове и безсъние.
  BiostimN засилва концентрацията, мотивацията и желанието за постигане на цели.

 • Как да нося BiostimN?

  Има два различни начина за използване и носене на BiostimN:

  1. Върху дрехата, така създава условия за равномерна защитна аура около тялото.
  2. В контакт с тялото – прикрепен към дреха или като медальон.

  За постигане на най-добри резултати е препоръчително капсулата на BiostimN да бъде позиционирана по средата на торса (близо до слънчевия сплит) и да се избягва преградата на дрехите.

  Използването на BiostimN заедно с метални колиета намалява неговата ефективност.

 • Кога BiostimN работи най-добре?

  BiostimN може да бъде използван  при слабост или при стрес. Компенсира промяната на нивата на човешкото енергийно поле в резултат от неблагоприятно, обикновено неусетно въздействие. BiostimN може да се носи 12 часа през деня и при нужда през нощта. Ако чувствате необходимост, можете да използвате BiostimN денонощно.

 • Чудодеен лек ли е BiostimN?

  BiostimN помага на вашата аура, коригира смущения в съня и изпълва организма ви с енергия в много отношения. Изследванията показват впечатляващи резултати, когато BiostimN се използва с превантивна цел, правилно и със специално отношение от притежателя. Той не може да лекува болести на тялото и органите, нито да обръща хода на злокачествените процеси в клетките.

 • Колко време е необходимо, за да се усети ефекта от BiostimN?

  Обикновено са достатъчни около 30 минути. В някои случаи може да е необходим цял ден. Много рядко, клиенти съобщават за положителен ефект след месец.

 • Възможно ли е да не се чувства нищо през времето, когато BiostimN оказва положителното си въздействие?

  Да, BiostimN работи срещу външни негативни влияния, като може да не се усеща неговото действие.

 • Чувства ли се дискомфорт, когато BiostimN се използва за първи път?

  Да, възможно е да се усети лек дискомфорт. Ако това се случи, моля, от време на време отстранявайте BiostimN за периоди от 30 минути, докато приемете неговото присъствие.

 • Какво да правя, ако чувствам дискомфорт, когато нося и използвам BiostimN?

  Само го отстранете. Действието му ще се прекрати незабавно. Това е едно от забележителните му качества.

 • Губи ли свойствата си BiostimN с течение на времето?

  Зависи от колебанията на вашата аура. Когато се използва непрекъснато, среднo ефективността на BiostimN трае от 4 до 6 седмици, от началото. Контактът с вода намалява силата му на действие.

 • Как да разбера кога трябва да заменя своя BiostimN? Продължителност на действие.

  Ако сте използвали BiostimN от 4 до 6 седмици и усетите възвръщане на предишното състояние, това най-вероятно означава, че свойствата на BiostimN са отслабнали и е време да подмените своята капсула.

 • Влияе ли BiostimN върху другите около вас?

  BiostimN е само за лична употреба. Той не влияе върху хората или животните, които са вън от вашето собствено биополе. Не се препоръчва да предавате капсулата на BiostimN от един на друг.

 • Ефективност на BiostimN?

  Да! BiostimN работи. Много клиенти по свeта през последните 25 години го използваха заради неговите впечатляващи качества.

Д-р Красимир Кушев

Associate Professor, Doctor of Medicine, Master of Public Health, National Center for Public Health

През 1992 г. проведохме 4-седмично рандомизирано експериментално проучване за изследване на ефекта на Biostim-N върху 320 доброволци. Бяха формирани следните групи:

 1. 205 участници с увеличено кръвно налягане (І-ІІ степен);
 2. 170 участници със захарен диабет тип ІІ
 3. 73 участници с невроза.

Приложихме метода на стратифицирана рандомизация с контролна група от 81 пациенти, поставени на Biostim-N –“плацебо”. Това ни даде възможност да проведем двойно сляпо проучване, така че нито пациентите, нито наблюдателите знаеха кой от пациентите е в експерименталната група и кой – в контролната група. Резултатите, които получихме, бяха повече от окуражаващи:

 • BiostimN понижи кръвното налягане на 74,4% от пациентите в експерименталната група, страдащи от артериална хипертония;
 • BiostimN предизвика намаляване или изчезване на главоболието у 76,5% от пациентите;
 • Лабораторните изследвания на 97,5% от пациентите с диабет тип ІІ показаха понижени или нормализирани нива на кръвната захар след прилагането на Biostim-N (всички жени имаха по-ниски нива на кръвна захар).

През първата седмица наблюдавахме положително влияние на Biostim-N върху участниците и в двете групи (експерименталната и контролната). Всяка следваща седмица с напредването на изследването положителният ефект на Biostim-N се разширяваше в експерименталната група и намаляваше в контролната група. През четвъртата седмица на проучването разликите между двете групи нарастнаха още (повече от два пъти) и станаха статистически значими. Ефектът на Biostim-N беше най-голям при пациенти, които го използваха по 12 часа на ден.

Моята квалификация и опит като лекар ми дава право да твърдя, че Biostim-N е една много полезна подпомагаща терапия за първите стадии на споменатите по-горе болести или при диагностично неясни състояния, причинени от психическо свръхнапрежение.

Д-р Борис Христов

Hospital "Aleksandrovska", Central consultative and diagnostic department, Consultant in Internal Medicine

За 7-8-годишната практика на прилагане на Biostim-N при пациенти с упорито главоболие (без данни за мозъчна травма), цервикална спондилоза, дистомия на вегетативната нервна система, артериална хипертония І степен, но все още без патологични промени в органи и системи, приблизително 75% от пациентите съобщават за положителен ефект на BiostimN.

Екстрасистолите при някои пациенти, страдащи от екстрасистолен тип аритмия (предизвикана от вегетативната нервна система) изчезнаха окончателно. Когато BiostimN беше приложен поне 22 дни и до 6 месеца, положителният ефект беше регистриран при 50% от пациентите с изразени неврастенични оплаквания, упорито безсъние през нощта и намалена физическа дееспособност през деня.

Опитът ми като лекар (30-годишна практика) ми позволява да заключа, че BiostimN е добро подпомагащо терапевтично и превантивно средство, което може да се използва от пациенти, страдащи от посочените по-горе болести.

д-р Надя Дончева

професор, националния център по хигиена медицинска екология и хранене

През 2001 година в Лабораторията за изследване на липидите при Националния център по хигиена, медицинска екология и хранене изпитахме клинично ефекта на BiostimN върху липидния статус и кръвната захар на пациенти, страдащи от дислипидемия и захарен диабет,. След 60-дневен период на приложение, средните показатели на общия холестерол, LDL-холестерола и кръвната захар на пациентите в групата се понижиха значително. Пациентите се чувстваха добре и съобщаваха за определено релаксиращ ефект, подобрен сън, нормализирано кръвно налягане и намален стрес, което е много важно за коригирането на нарушенията в метаболизма (на липидно-глюкозния метаболизъм). В качеството си на лекар, считам Biostim-N за много подходяща подпомагаща терапия, съпътстваща основната терапия за забавяне на развитието на артериосклерозата и понижаване на риска от клинични усложнения. Точно като такава терапия в практиката си започнах да предписвам този продукт на моите пациенти.

Д-р Зои Георгиу

Biochemist - clinical chemist, Ph.D.

Добре известно е, че всички реакции, протичащи в клетката, създават електрично поле. Следователно всички реакции в човешкото тяло се влияят както от цялостното поле на тялото, познато като <аура>, така и от външните електрически полета. От биохимична гледна точка Biostim N е уникално средство за неутрализиране на вредното въздействие на външните електрични полета, като същевременно нормализира аурата. По този начин Biostim N помага на организма да постигне равновесие на всички метаболитни реакции и подобрява общия здравен статус.

BiostimN е метален цилиндър със спираловидно сечение, който носи силата на аурата. За удобство, предпазване от влага и механични повреди е поместен в капсула от прозрачен материал, абсолютно безвреден, нетоксичен, и без проява на свръхчувствителност към него.

biostimN-capsul

КЛАС
МЕДАЛЬОН
ПРОИЗХОД
БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА
МОДЕЛ №
BN 2000 МЕДАЛЬОН, АУРА АКТИВАТОР
ПРИЛОЖЕНИЕ
ПРОФИЛАКТИКА
ПРИЛОЖИМ ЗА
ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА
МАТЕРИАЛ
МАКРОЛОН, ПВЦ, АЛУМИНИЙ
ЦВЯТ
ПРОЗРАЧЕН, ЖЪЛТ, МЕТАЛЕН
КАПСУЛА
СОБСТВЕН КОРПОРАТИВЕН ДИЗАЙН, ЗАПАЗЕНА МАРКА

capsule-3-ways

BiostimN помага на човешкото енергийно поле, обграждащо тялото. Хaрмонизира, компенсира и усилва аурата (2) в периоди на стрес, в среда на електро-магнитни излъчвания, магнитна активност от слънцето и земята, статичното електричество (1). Предотвратява подтискането на по-слабите енергийни полета от по-силните.

Аура, биополе, амулет,биостимулатор, магия, радиестезия, аура тест, чакри, йога, езотерика, стрес, Кирлиан, пирамиди, вълшебство, слънчев сплит, геопатогенни зони, депресия, щастие, дух, психика, стрес, главоболие, отпадналост, профилактика, аураактиватор,аура на здравето, ореол, Далай Лама, Ин-Ян, парапсихолог, мистика, светлина, просветление, духовност, мозък, жизненост, енергиен обмен, енергиен поток, ефирност, д-р Валери Хънт, енергиен вампиризъм, биотерапия, аураактив, хипноза, паранормално,усилвател на аура, мистика, талисман, медальон

Аура, биополе, амулет,биостимулатор, магия, радиестезия, аура тест, чакри, йога, езотерика, стрес, Кирлиан, пирамиди, вълшебство, слънчев сплит, геопатогенни зони, депресия, щастие, дух, психика, стрес, главоболие, отпадналост, профилактика, аураактиватор,аура на здравето, ореол, Далай Лама, Ин-Ян, парапсихолог, мистика, светлина, просветление, духовност, мозък, жизненост, енергиен обмен, енергиен поток, ефирност, д-р Валери Хънт, енергиен вампиризъм, биотерапия, аураактив, хипноза, паранормално,усилвател на аура, мистика, талисман, медальон

BiostimN помага при есенциална хипертония, захарен диабет (инсулинонезависим тип), функционални смущения, като: главоболие, сърцебиене, сърдечна невроза, обща отпадналост, тревожност и смущения с неизяснена причина.

BiostimN предотвратява потискането на слабите биополета от по-силните.

BiostimN премахва умората.

BiostimN помага за преодоляване на кошмари и страхове.

BiostimN засилва концентрацията, мотивацията и желанието за постигане на цели.

Кога BiostimN работи най-добре?

BiostimN може да бъде използван  при слабост или при стрес. Компенсира промяната на нивата на човешкото енергийно поле в резултат от неблагоприятно, обикновено неусетно въздействие.

BiostimN може да се носи 12 часа през деня, а при нужда и през нощта. Ако чувствате необходимост, можете да използвате BiostimN денонощно.

Колко време е необходимо, за да се усети ефекта от BiostimN?

Обикновено са достатъчни около 30 минути. В някои случаи може да е необходим цял ден. Много рядко, клиенти съобщават за положителен ефект след месец.

Възможно ли е да не се чувства нищо през времето, когато BiostimN оказва положителното си въздействие?

Да, BiostimN  работи срещу външни негативни влияния, като може да не се усеща неговото действие.

Чувства ли се дискомфорт, когато BiostimN се използва за първи път?

Да, възможно е да се усети лек дискомфорт. Ако това се случи, моля, от време на време отстранявайте BiostimN за периоди от 30 минути, докато приемете неговото присъствие.

Какво да правя, ако не се чувствам добре, когато нося и използвам  BiostimN?

Само го отстранете. Действието му ще се прекрати незабавно. Това е едно от забележителните му качества.

Губи ли свойствата си BiostimN с течение на времето?

Зависи от колебанията на вашата аура. Когато се използва непрекъснато, среднo ефективността на BiostimN трае от 4 до 6 седмици, от началото. Контактът с вода намалява силата му на действие.

Как да разбера кога трябва да заменя своя BiostimN?

Ако сте използвали BiostimN от 4 до 6 седмици и усетите промени като спад на вашето настроение или общото физическо състояние, това най-вероятно означава, че свойствата на BiostimN са отслабнали и е време да подмените своята капсула.

grafika-deistvie

Чудодеен лек ли е BiostimN?

BiostimN не може да лекува болести на тялото и органите, нито да обръща хода на злокачествените процеси в клетките. Той помага на вашата аура, коригира смущения в съня и изпълва организма ви с енергия в много отношения. Изследванията показват впечатляващи резултати, когато BiostimN се използва с превантивна цел, правилно и със специално отношение от притежателя.

Има ли мистични свойства BiostimN?

Много хора използвали BiostimN са убедени, че неговите свойства са мистични. Това е радостно, понеже означава, че BiostimN  наистина работи! Днес тайнствената завеса, свързана с трансцеденталната човешка аура се повдига, за да остава все по-малко място за съмнение в единството на тяло и дух.