Често задавани въпроси

 • Как е създаден BiostimN?

  BiostimN е блестящо откритие в областта на биофизиката.Резултат е от 10 години работа в тази насока. Началният прототип е представен на пазара за пръв път през 1991г. Резултатите от проучванията на BiostimN доказаха клинично неговите значими качества. Последва одобрението на клиенти, които го ползваха в различни точки на света. Днес с гордост ви представяме BiostimN, създаден по фирмена know-how технология.

 • Как действа BiostimN?

  BiostimN помага при есенциална хипертония, захарен диабет (инсулинонезависим тип), функционални смущения, като: главоболие, сърцебиене, сърдечна невроза, обща отпадналост, тревожност и смущения с неизяснена причина.
  BiostimN предотвратява потискането на слабите биополета от по-силните.
  BiostimN премахва умората.
  BiostimN помага за преодоляване на страхове и безсъние.
  BiostimN засилва концентрацията, мотивацията и желанието за постигане на цели.

 • Как да нося BiostimN?

  Има два различни начина за използване и носене на BiostimN:

  1. Върху дрехата, така създава условия за равномерна защитна аура около тялото.
  2. В контакт с тялото – прикрепен към дреха или като медальон.

  За постигане на най-добри резултати е препоръчително капсулата на BiostimN да бъде позиционирана по средата на торса (близо до слънчевия сплит) и да се избягва преградата на дрехите.

  Използването на BiostimN заедно с метални колиета намалява неговата ефективност.

 • Кога BiostimN работи най-добре?

  BiostimN може да бъде използван  при слабост или при стрес. Компенсира промяната на нивата на човешкото енергийно поле в резултат от неблагоприятно, обикновено неусетно въздействие. BiostimN може да се носи 12 часа през деня и при нужда през нощта. Ако чувствате необходимост, можете да използвате BiostimN денонощно.

 • Чудодеен лек ли е BiostimN?

  BiostimN помага на вашата аура, коригира смущения в съня и изпълва организма ви с енергия в много отношения. Изследванията показват впечатляващи резултати, когато BiostimN се използва с превантивна цел, правилно и със специално отношение от притежателя. Той не може да лекува болести на тялото и органите, нито да обръща хода на злокачествените процеси в клетките.

 • Колко време е необходимо, за да се усети ефекта от BiostimN?

  Обикновено са достатъчни около 30 минути. В някои случаи може да е необходим цял ден. Много рядко, клиенти съобщават за положителен ефект след месец.

 • Възможно ли е да не се чувства нищо през времето, когато BiostimN оказва положителното си въздействие?

  Да, BiostimN работи срещу външни негативни влияния, като може да не се усеща неговото действие.

 • Чувства ли се дискомфорт, когато BiostimN се използва за първи път?

  Да, възможно е да се усети лек дискомфорт. Ако това се случи, моля, от време на време отстранявайте BiostimN за периоди от 30 минути, докато приемете неговото присъствие.

 • Какво да правя, ако чувствам дискомфорт, когато нося и използвам BiostimN?

  Само го отстранете. Действието му ще се прекрати незабавно. Това е едно от забележителните му качества.

 • Губи ли свойствата си BiostimN с течение на времето?

  Зависи от колебанията на вашата аура. Когато се използва непрекъснато, среднo ефективността на BiostimN трае от 4 до 6 седмици, от началото. Контактът с вода намалява силата му на действие.

 • Как да разбера кога трябва да заменя своя BiostimN? Продължителност на действие.

  Ако сте използвали BiostimN от 4 до 6 седмици и усетите възвръщане на предишното състояние, това най-вероятно означава, че свойствата на BiostimN са отслабнали и е време да подмените своята капсула.

 • Влияе ли BiostimN върху другите около вас?

  BiostimN е само за лична употреба. Той не влияе върху хората или животните, които са вън от вашето собствено биополе. Не се препоръчва да предавате капсулата на BiostimN от един на друг.

 • Ефективност на BiostimN?

  Да! BiostimN работи. Много клиенти по свeта през последните 25 години го използваха заради неговите впечатляващи качества.